Tuesday, December 21, 2021

Kenen jeff lewis seurustelee

Kenen jeff lewis seurustelee



Kävelin puolustuksellisesti. Jeff Lewis kuvattiin uuden poikaystävän kanssa ensimmäistä kertaa Gage Edwardin eron jälkeen. Mutta Lewisin juridiset ongelmat eivät estäneet häntä haluamasta sitoutua. Tämä viesti on ensimmäinen kerta, kun Lewis ja Anderson esiintyvät yhdessä valokuvassa sosiaalisessa mediassa, vaikka Bravo-tähti on puhunut julkisesti heidän suhteestaan. Jeff on 51-vuotias. Mutta minä itken, kenen kanssa jeff lewis seurustelee, ja pyyhin silmiäni itkien. 11 parasta treffisovellusta, joita sinun pitäisi kokeilla tänään: Lopullinen luettelo.





Aiheeseen liittyviä tarinoita YourTangosta:



Jeff Lewis ja Gage Edward olivat tulleet toimeen siitä lähtien, kun Jeff ilmoitti erostaan ​​viime viikolla. Asiat kuitenkin kääntyivät huonompaan suuntaan viikonloppuna, kun Flipping Out -suunnittelija huomasi, että Gage on jo alkanut seurustella uudelleen.


Jeff paljasti Radio Andy -ohjelmansa Jeff Lewis Live -jakson helmikuun 5. aikana, että Gage meni treffeille Mastro'sissa Beverly Hillsissä lauantaina 2. helmikuuta. Jeff sanoi myöhemmin, että hän ei "tunnut hyvältä tästä ollenkaan. Gage tapasi tämän henkilön kuntosalilla, kenen kanssa jeff lewis seurustelee, Jeffin mukaan. Jälleen kerran, tiedän kuka tämä henkilö on. En sano hänen nimeään, mutta luulen, että vain tänään kutsumme häntä "kotihävittäjäksi".


Mielestäni "Homewrecker" on käyttänyt hyväkseen erittäin haavoittuvaa tilannetta", Jeff kertoi. Luulen, että hän oli hyvin tietoinen siitä, mitä oli tapahtumassa.


En usko, että hän on huolissaan perheen hajoamisesta tai Gagen uran tai taloudellisen tilanteen vaarantamisesta. En usko, että hän on siitä ollenkaan huolissaan. Ja epäilen tämän henkilön aikomuksia. Joten jätetään se tähän. Jeff sanoi, että hän on ollut "sisällä kenen kanssa jeff lewis seurustelee sen jälkeen, kun sai tietää, että Gage on siirtynyt eteenpäin. Hän sanoi myös, että hänen mielestään Gage on "hukassa, ei ajattele asioita läpi, tekee erittäin huonoja päätöksiä.


Yksi hyvä asia tästä vaikeasta ajasta on se, että Jeff on saanut uuden arvostuksen kaikesta tuesta, jota hän on saanut monilta hyviltä ystäviltään. Se tuli hyvin selväksi, kun ystäväni vei Jeffin illalliselle Polo Loungeen eräänä iltana. Eikä kukaan ole kylpyhuoneessa. Mutta minä itken ja pyyhin silmiäni itkien.


Sitten ovi aukeaa ja joku astuu sisään. Ja käännyn ympäri, ja se on Josh Flagg Million Dollar Listingistä Los Angelesista. Ja hän sanoo: "Voi jumalauta, Jeff, mitä tapahtuu."? Oletko kunnossa? En voi keksiä tätä! Hän tuli luokseni istumaan kanssani kopissa ja varmisti, että olen kunnossa. On niin hullua, tiedätkö, nämä ihmiset ilmestyvät sinulle, ja se on niin positiivinen asia, joka on tullut ulos tästä. Joten nyt Jeff on myös päättänyt, että hänen pitäisi alkaa seurustella uudelleen.


Aloimme puhua, vaihdoimme kuvia ja aloimme lähettää tekstiviestejä nopeasti ja kiihkeästi. Ja sitä jatkui koko päivän. Ja meillä on paljon yhteistä, vaikuttaa kiireiseltä kaverilta, kenen kanssa jeff lewis seurustelee, ammattilainen. Tämä mahdollinen kosija osoittautui lentoyhtiön lentäjäksi, joka, kenen kanssa jeff lewis seurustelee, kun he yrittivät sopia tapaamisajan, päätyivät kutsumaan Jeffin mukaansa lennolle Las Vegasiin yöksi. Jeff lopulta kieltäytyi hänen kutsustaan.


Ja kun Jeff kertoi miehelle olevansa 2-vuotiaan Monroe-tyttären isä, hän ei ollut niin kiinnostunut jatkamaan mitään Jeffin kanssa kenen kanssa jeff lewis seurustelee. Mutta mikä on ollut rohkaisevaa Jeffille, on se, että hän on saanut Instagramissa useita DM-viestejä, joissa häntä pyydetään ulos. Kuitenkin Jeffin ystävä, Shahs of Sunsetin Reza Farahanis toivoo edelleen, että he voivat selvittää asiat ja jonain päivänä palata yhteen. Ja mene ostamaan kultainen Rolex. Täyskultainen Rolex voi korjata kaiken ja mitä tahansa", Reza sanoi soittaessaan Jeff Lewis Livelle.


Kannustan sinua. Haluan sen kaikille kenen kanssa jeff lewis seurustelee ulos. Ole tietoinen sanomistasi asioista. Olen tunteellinen kaveri kuten sinäkin, mutta joskus meidän on harjoitettava pientä impulssien hallintaa kenen kanssa jeff lewis seurustelee emme pahenna tilannetta.


Siinä kaikki, mitä halusin sanoa. Ja rakastan sinua ja pidän peukkuja. Daily Dish tarjoaa kaiken Bravon, kulissien takana olevista uutisista, eksklusiivisista haastatteluista, valokuvista, alkuperäisistä videoista ja paljon muusta. Tilaa The Daily Dish -podcastkenen kanssa jeff lewis seurustelee, Liity Facebook-ryhmäämme ja seuraa meitä Instagramissa saadaksesi viimeisimmät uutiset kenen kanssa jeff lewis seurustelee pois puristimista.


Liity Bravo Insider -jäseneksi ja saat ensimmäisenä eksklusiivisia lisäominaisuuksia. Rekisteröidy ilmaiseksi nähdäksesi. Näin Gage Edward suhtautui Jeff Lewisin kertomaan erostaan.


Gage Edward. Jeff puhuu Monroen huoltajuudesta eron keskellä. Jeff sai tukea Real Housewivesilta Splitin jälkeen. Kääntäminen ulos.





treffipeli-tv-ohjelma



Se oli siistiä. Minulla oli hauskaa. Minusta tuntui: 'Vau, ehkä perheeni tulee takaisin yhteen. Luulin, että meillä menee hyvin. Lewis sanoi, että hän tuntee olevansa "parempi kommunikaattori" kuin hän oli aiemmin, ja huomautti, että hän teki "työtä" niiden kahden vuoden aikana, jolloin hän ja Edward eivät olleet yhdessä. Jeffin mukaan Gage ei kuitenkaan ollut muuttunut ja "alkoi vetäytyä pois" ja "oli erittäin kuuma ja kylmä", kun he tapasivat uudelleen. En tullut passiivis-aggressiiviseksi", hän sanoi.


Minusta tuntuu, että olet erittäin valikoiva huomiosi ja kiintymyksesi suhteen. Se tuntuu erittäin kuumalta ja kylmältä. Tunnen itseni hylätyksi. Aiemmin Lewis sanoi, että hän olisi halunnut vastauksen heti, mutta hän sanoi olevansa "viileä" tilanteessa. Vain marinadi siihen ja ota sitten yhteyttä ja keskustellaan siitä", hän jatkoi. Lewis sanoi kertoneensa Edwardille, että hän oli "hieman järkyttynyt", koska hänen mielestään heidän välillään "meni hyvin".


Ja jos olisit kommunikoinut kanssani, olisimme voineet keskustella siitä hetkessä, ehkä minun olisi pitänyt muuttaa käyttäytymistäni. Puhuessaan vieraalleen, psykoterapeutille Dr. Donna Dannenfelser, joka oli kysynyt häneltä, mitä hän lopulta oppi, Lewis sanoi: "Sinä kerroit minulle alusta asti, että jos tällainen tilanne tapahtuu, sinun on aloitettava uusi suhde. Olin valmis unohtamaan, antamaan anteeksi ja aloittamaan alusta. Mutta tosiasia on, että hän ei halua unohtaa.


Hän ei halua aloittaa. Hän pitää edelleen kiinni kaikesta, mitä olen koskaan tehnyt. He erosivat takaisin ja ovat siitä lähtien olleet mukana ilkeässä taistelussa huoltajuudesta. Lewis pyyhkäisee usein Edwardia esityksessään ja Gage nosti oikeuteen Jeffiä vastaan. Vielä toukokuussa entinen pariskunta lopulta ratkaisi huoltajuuskiistansa ilkeän kuukauden mittaisen taistelun jälkeen. Vaikka Lewis ja Edward eivät selvästikään ole nyt yhdessä, Jeff sanoi, että "hyvä uutinen" tilanteesta on se, että he "parantuivat" laillisesta sodasta.


Jeff Lewis ja Gage Edward päättivät vihdoin 2 vuoden huoltajuuskiistan Monroe View -tarinasta. Jeff Lewis ja poikaystävä Scott Anderson erosivat jälleen neljännen kerran katsomaan tarinaa. Amerikkalainen sisustussuunnittelija syntyi Kaliforniassa 24. maaliskuuta. Sisustussuunnittelija ja talonsuunnittelija, joka esiintyi Bravo-tosi-esityksissä Flipping Out ja Interior Therapy Jeff Lewisin kanssa, ohjelmassa, joka kertoi hänen yrityksistään korjata sisustussuunnittelua ja vaikeita suhteita parien välillä.


Jeff on 51-vuotias. CelebsCouplesin mukaan Jeff Lewisilla oli ainakin yksi suhde aiemmin. Hän ei ole ollut aiemmin kihloissa. Fakta: Jeff Lewis täyttää 52 vuotta. Muista tarkistaa 10 parasta faktaa Jeff Lewisista FamousDetailsissa. Kaikki deittailuhistoriat ovat faktojen tarkastamia ja käyttäjämme vahvistamia. Käytämme julkisesti saatavilla olevia tietoja ja resursseja varmistaaksemme, että treffitilastomme ja elämäkerramme ovat tarkkoja.


Kuten useimmat julkkikset, Jeff Lewis yrittää pitää henkilökohtaisen ja rakkauselämänsä yksityisenä, joten käy usein, sillä jatkamme tämän sivun päivittämistä uusilla treffiuutisilla ja huhuilla. Jeff Lewisin tyttöystävät: Hänellä oli vähintään yksi suhde aiemmin. Jeff Lewis ei ole ollut aiemmin kihloissa. Etsimme parhaillaan tietoja aikaisemmista päivämääristä ja yhteyksistä. Jos näet, että Jeff Lewisista on vanhentuneita tietoja, ilmoita siitä meille.


Kuinka monta suhdetta Jeff Lewisilla oli? Jeff Lewisilla oli ainakin yksi suhde aiemmin. Onko Jeff Lewisilla mitään suhdetta?? Tätä tietoa ei ole saatavilla.

No comments:

Post a Comment

Teenie-Dating-Tipps

Teenie-Dating-Tipps Es geht nicht darum, was ich von den Mädchen halte. War diese Seite hilfreich? Teenie-Dating-Tipps offen mit deinem Tee...