Tuesday, December 21, 2021

Hvordan har sorte mødre det med deres sorte sønner, der dater hvide kvinder

Hvordan har sorte mødre det med deres sorte sønner, der dater hvide kvinder



Det var marts, og en overflod af husholdningsartikler var allerede blevet svære at gøre. På samme måde tilbyder Mississippi State Department of Health programmer, der behandler spørgsmål om kvalitet i pleje, som mødre henviste til i fokusgruppediskussioner, siger Mary Wesley. I de tidlige s gav forskning i telomerer - beskyttelseshætter på kromosomer - yderligere bevis på, at forvitring ikke blot er en metafor, men en biologisk realitet. Roden — "Jeg har lige læst din" "Mixed Kids Are the Cutest" Isn't Cute-kolonne, og jeg syntes, at dine kommentarer til de ting, der bliver sagt til og om biraciale børn, var meget gode. Vi forbinder os med vores døtre og skubber dem på en måde ofte til højder, vi aldrig har nået.





Red Carpet Rundown: Vores yndlingslooks fra 'Spider-Man: No Way Home'-filmpremieren



Spring navigation over! Historie fra Body. At amme eller ej. At have bh på eller ej. At Freetheniple eller ej. Samtaler, debatter og tanker omkring bryster er sjældent ukontroversielle. Skal kvinder fejre den opmærksomhed og frynsegoder, som en hvordan har sorte mødre det med deres sorte sønner, der dater hvide kvinder top kan levere, eller skal de dække op og praktisere beskedenhed?


Hvad med brystjob, der i øjeblikket er den næstmest almindelige plastikkirurgi udført i U. De fleste kvinder tænker på alle disse ting på et tidspunkt i deres liv, efterhånden som deres bryster udvikler sig og ændrer sig i løbet af deres liv. Vi opdeler så ofte vores offentlige dækning af bryster i diskrete fortællinger: bryster som seksuelle bryster som plejende, bryster som ophav til kræft. Men virkeligheden er, at kvinder oplever samspillet mellem disse fortællinger sammen med brysternes mange andre roller og historier hver dag.


Vores bryster kan være ekstremt seksuelt behagelige, og de kan også være en kilde til angst for at "måle op" til kulturelle forventninger. De kan være smukke; de kan være en kilde til sygdom og smerte, hvordan har sorte mødre det med deres sorte sønner, der dater hvide kvinder.


Hver kvindes bryster - og hver kvindes historie - er unikt hendes egne. Så vi bringer dig 25 kvinder og deres personlige forhold til deres bryster: vanskelige og festlige, i sygdom og i sundhed.


De bedste infrarøde saunatæpper til at få dig til at føle dig som et menneske Ho Ud af alle de skøre wellness-trends derude - at blive prikket af akupressurmåtter, flydende i mørke pøl af vand - kan blive en menneskelig varm lomme.


af Karina Hoshikawa. af R29 Editors. Den prisvindende journalist Sofiya Ballin udforsker, hvordan sorte kvinder radikalt kan elske deres kroppe i en verden tilskyndet af deres evne til at hade den. af Sofia Ballin. Præcis hvordan renser Ashton Kutcher sit skridt? A Very Serious af Olivia Harrison. Super Sale Alert: Tushy Spa Bidet omtalt i denne historie er i øjeblikket til salg oven på dens allerede nedsatte pris hos Tushy.


Fra 21.—31. juli, T. Efter at have blødt kraftigt i 30 dage i træk, efter et års kamp med fibromer, befandt Rose Marie Johnson sig selv på skadestuen og var. af Danai Nesta Kupemba. Jeg voksede op med Britney Spears. af Leslie Kay Jones. Folk har en tendens til at uddele en masse uopfordrede råd til gravide, og nogle gange kan det være svært at skære igennem støjen for at gøre det rigtige. af Natalie Gontcharova. Omkring et helt år i karantæne havde min krop nået sit sidste WFH-strå.


Jeg vågnede en morgen, efter en særlig urolig nats søvn, med smerter. af Kate Spencer. Kronisk sygdom forberedte dem på pandemien. Hvad sker der, når jordbærene. Jordbærrene er et problem, mente Julie Blackburn. Det var marts, og en overflod af husholdningsartikler var allerede blevet svære at gøre. af Molly Longman. Hvornår får folk, der har abort betalt orlov fra W New Zealand, stemte onsdag for betalt sorgorlov i tilfælde af abort eller dødfødsel.


Lovgivningen vil tillade gravide a. af Erin Corbett.





akatsuki dating spil



De kvinder, jeg adspurgte, sagde, at de var naturligt skræmte, når det kom til at date en hvid mand på grund af deres hår. Statistik viser, at kaukasiere har flere penge, bedre uddannelse, bedre job og flere muligheder. I det sorte samfund skal vi naturligvis arbejde dobbelt så hårdt og være 3 gange klogere for at opnå det niveau af succes, der anses for at være vellykket. Hvide mænd, der er meget succesrige, vil normalt date en kvinde, der er lige så succesfuld eller i det mindste i samme klasse som ham selv.


Så føler han det i hvert fald, som om han har noget til fælles med hende. Vi som sorte kvinder bliver konstant kritiseret for at være dem, der ikke er åbne for dating uden for vores race, men hvad sker der, hvis hvide mænd bare ikke henvender sig? Da jeg undersøgte disse kvinder, sagde 4 ud af de 6, at de aldrig blev kontaktet af en hvid fyr. Desværre har sorte kvinder den mindste pool at vælge imellem.


Vi er naturligt tiltrukket af sorte mænd, men størstedelen af ​​sorte mænd gifter sig i dag uden for deres race. Procentdelen af ​​hvide mænd og sorte kvinder, der dater, er meget lav. Vi er også skyldige i bare ikke at mærke det. De følte, at de manglede et godt udseende, som de var vant til, såvel som selvtillid og sexappeal. På grund af dette var det svært for de fleste af dem virkelig at blive seriøse med potentielt at kunne have et seriøst forhold til en hvid mand.


Som du kan se, er der mange grunde til, at sorte kvinder stopper fra at date hvide mænd. Desværre stammer mange af årsagerne fra usikkerhed. Usikkerhed stammer fra frygt og frygt kan forhindre dig i at opnå dine velsignelser. Samtidig er vi smukke skabninger, som fortjener det allerbedste. Vi skal også kunne få præcis det, vi ønsker.


Hvis det tilfældigvis er en stærk, succesrig sort mand, så må det være. Himlen burde være grænsen for os. Hvis vi virkelig tror på, at vi kan og gør fortjener det allerbedste, er det det, der vil komme til os. Men det er også vigtigt at være åben over for alt, hvad livet kan byde på.


Livet handler om at tage chancer og nyde de udfordringer og forandringer, der måtte komme vores vej. Kærlighed kan komme i alle afskygninger og størrelser. Hun var også forsanger i pigegruppen Isyss. Hun har en stor passion for at inspirere kvinder over hele verden til at elske sig selv og forblive stærk og tro mod sig selv i kærlighed og i livet.


Vi har tilsluttet os BHM Digital-familien af ​​websteder og har opdateret vores servicevilkår og privatlivspolitik. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores opdaterede servicevilkår og privatlivspolitik. MadameNoire er en sofistikeret livsstilspublikation, der giver afroamerikanske kvinder det seneste inden for modetrends, sorte underholdningsnyheder, forældretips og skønhedshemmeligheder, der er specifikt for sorte kvinder.


Sorte kvinder søger information om en bred vifte af emner, herunder afroamerikansk hårpleje, sundhedsproblemer, forholdsrådgivning og karrieretrends - og MadameNoire leverer alt det. Alligevel forkæler alt for mange mødre deres sønner gennem livet - elsker dem som drenge, men opdrager dem ikke til mænd.


Mine tre børn er meget små 14 måneder, to og tre for at være helt præcis. Jeg har dog oplevet noget af, hvordan det er at træne små piger kontra drenge, og hvordan mødre ubevidst gengiver deres døtre anderledes. Mine to sønner er de ældste, datteren er den lille pige, og vores husstand fungerer meget på den måde, man kunne forvente - derfor er jeg taknemmelig for at have min mand der for balancen.


At opveje disciplin med ros og belønning kommer lettere med min datter end mine sønner. Mine forventninger til dem alle er høje, men at håndhæve regler og opretholde konsistens ser ud til at falde naturligt med hende. Det er på en eller anden måde mere følelsesmæssigt belastende at se mine drenge græde eller blive irettesat, og jeg kan næsten altid finde på en måde at undskylde deres dårlige opførsel på.


Det er det, der skaber ubalancen i husholdningerne minus far og i sidste ende hæmmer udviklingsprocessen. Tænk på de mødre, der arbejder to job for at købe dyre videospil til deres teenagesønner, som ikke gør sig umage for at holde et fast job og få underordnede karakterer hjem.


Tænk på de mødre, hvis voksne sønner bor hjemme og har flere børn af deres egne, der opdrages i andres hjem. Desværre er situationerne ikke så ualmindelige, som de burde være. Alt imens lærer vi også vores døtre at forvente mere af sig selv end mændene omkring dem - at give, hvad de ikke fortjener, at pantsætte deres fejl til omstændighederne.


Indrømmet, der er ingen cookie-cutter måde at være forældre på, og der er kun så meget én person kan gøre. Ikke desto mindre er det vigtigt, at vi konsekvent begynder at holde vores sønner til højere standarder og sætter de samme grænser for dem, som vi gør for vores døtre.


Om noget burde vi nok være strengere og fuldstændig forventningsfulde, da der kræves mere af dem - alt gange ti. LaShaun Williams er en Madame Noire-bidragyder og klummeskribent, hvis arbejde har optrådt i New York Times og på tværs af flere populære websteder, såsom HuffPost Black Voices og Grio. Du kan besøge hendes blog på lashaunwilliams. com eller følg hende på Twitter itsmelashaun og Facebook.


Vi har tilsluttet os BHM Digital-familien af ​​websteder og har opdateret vores servicevilkår og privatlivspolitik. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores opdaterede servicevilkår og privatlivspolitik. MadameNoire er en sofistikeret livsstilspublikation, der giver afroamerikanske kvinder det seneste inden for modetrends, sorte underholdningsnyheder, forældretips og skønhedshemmeligheder, der er specifikt for sorte kvinder.

No comments:

Post a Comment

Teenie-Dating-Tipps

Teenie-Dating-Tipps Es geht nicht darum, was ich von den Mädchen halte. War diese Seite hilfreich? Teenie-Dating-Tipps offen mit deinem Tee...